Google AdWords Expert

Zorg dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar bedrijven als dat van jou. Dankzij de dagelijks miljarden zoekopdrachten kan je er met een gerichte Google advertentie voor zorgen dat potentiële klanten jouw bedrijf of merk zien, je aanbod bekijken en vervolgens actie ondernemen.

Wanneer men een oplossing zoekt, iets wil kopen of ergens naartoe wil, is Google meestal de eerste plek waar men begint. Door te adverteren via Google Ads kun ook jij ervoor zorgen dat jouw bedrijf op dat precieze moment onder de aandacht komt.

Adverteren op Google?

De eerste zoekresultaten van zoekmachines worden gedomineerd door advertenties. Daarom is Search Engine Advertising (SEA) een essentieel kanaal voor bedrijven die snel hun website bovenaan willen krijgen op Google. SEA levert vrijwel onmiddellijk resultaat op, terwijl het behalen van een toppositie binnen de organische zoekresultaten een langetermijninvestering is.

Door samen te werken met een freelancer voor SEA hulp, kun je snel de bovenste positie op Google bereiken zonder hoge opstartkosten.

Wat is Google Ads en hoe werkt het?

Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een essentieel onderdeel van Search Engine Advertising (SEA), waarbij adverteerders betalen om hun advertenties bovenaan de Search Engine Results Page (SERP) van Google te plaatsen.

Het werkt op basis van een veilingssysteem, waarbij adverteerders bieden op zoekwoorden die relevant zijn voor hun producten of diensten. Wanneer een gebruiker een zoekopdracht invoert die overeenkomt met een van deze zoekwoorden, wordt er een veiling geactiveerd.

Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende factoren, zoals de relevantie en kwaliteit van de advertentie en de hoogte van het bod. De advertenties die als meest relevant en waardevol worden beschouwd voor de gebruiker, worden bovenaan de zoekresultaten weergegeven.

Wat is het verschil tussen SEA en SEO?

Search Engine Advertising (SEA) is het proces waarbij adverteerders betaalde advertenties plaatsen bovenaan de organische (lees: niet-betaalde) zoekresultatenpagina's van zoekmachines, zoals Google. Deze advertenties zijn direct zichtbaar voor gebruikers die zoekopdrachten uitvoeren met relevante zoekwoorden. Het voordeel van SEA is de onmiddellijke zichtbaarheid en het feit dat je alleen betaalt wanneer iemand daadwerkelijk op je advertentie klikt.

Aan de andere kant hebben we Search Engine Optimization (SEO) dat zich richt op het verbeteren van de organische zoekresultaten van een website. In tegenstelling tot SEA, vergt SEO meer tijd om resultaten te zien, maar het kan op de lange termijn duurzame en kosteneffectieve voordelen opleveren.

Beide benaderingen hebben hun eigen unieke voordelen en het is vaak effectief om een combinatie van beide strategieën te gebruiken.

Schakel een freelance Google Ads specialist in

Mijn taak als Google Ads freelancer is om nieuwe klanten aan te trekken. Dit doe ik zodat jij je kunt richten op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

Mijn expertise stelt me in staat om doeltreffende Google advertenties te creëren. Als Google specialist zal mijn ondersteuning een positieve impact hebben op de groei van jouw onderneming.

In een meeting met een Google Ads freelancer

Als freelance ads specialist ben ik gespecialiseerd in Google Ads. Met mijn expertise als freelancer AdWords, ben ik in staat om jouw advertentiestrategie naar een hoger niveau te tillen. Als ad specialist begrijp ik de nuances van Google adverteren en werk ik eraan om jouw doelen te bereiken.

Of je nu geïnteresseerd bent in een éénmalige Google Ads freelance opdracht of een permanent freelancer AdWords, ik ben hier om te helpen als Google Ads specialist. Freelance bied ik op maat gemaakte oplossingen aan. Samen kunnen we werken aan het maximaliseren van jouw online zichtbaarheid en het behalen van positieve resultaten.

Wat ik als gepassioneerde freelancer Google Ads voor jou kan betekenen?

Een pijl naar beneden

Als AdWords freelancer ben ik er om je online aanwezigheid te boosten door het beheren van jouw Google Ads campagnes. Hier is een overzicht met de diensten die ik kan bieden om je bedrijf te ondersteunen bij het behalen van jouw marketingdoelstellingen:

 • Grondige audit van bestaande Google Ads implementaties
 • Deskundige opzet en doeltreffend beheer van jouw Google Ads campagne
 • Geavanceerde remarketing en doelgroepsegmentatie voor een krachtige impact
 • Specifieke doelen instellen en grondige prestatiebeoordeling uitvoeren
 • Op maat geschreven en geoptimaliseerde advertentieteksten die de aandacht trekken
 • Diepgaand zoekwoordonderzoek voor gerichte zichtbaarheid
 • Deskundige installatie en configuratie van Google Analytics (GA4) voor diepgaande analyse

Samen ontwikkelen we een strategie op maat, met diepgaand zoekwoordonderzoek, aantrekkelijke advertentieteksten en geoptimaliseerde bestemmingspagina's voor een naadloze gebruikerservaring. Met focus op biedstrategieën, doelgroepsegmentatie en voortdurende monitoring, maximaliseren we jouw investering.

Mijn belofte

 • Ik beloof transparantie en open communicatie, zodat je te allen tijde op de hoogte bent van de voortgang en resultaten van onze digitale marketinginspanningen.
 • Door voortdurend te analyseren en bij te sturen, zal ik jouw marketingstrategieën verfijnen en verbeteren om een optimale Return on Investment (ROI) te behalen.
 • Elke bedrijfssituatie is uniek, daarom zal ik een op maat gemaakte aanpak ontwikkelen die specifiek is afgestemd op jouw doelstellingen en behoeften.
 • Ik streef ernaar om meetbare resultaten te behalen en jouw digitale marketingcampagnes naar een hoger niveau te tillen.

Waarom een freelancer en geen marketingbureau?

Het kiezen voor een freelancer biedt een kans om te profiteren van diepgaande expertise en toegewijde aandacht voor jouw specifieke project. Als Google AdWords expert heb ik een uitgebreide achtergrond en ervaring in mijn vakgebied, waardoor ik in staat ben om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen en doelgroep.

Anders dan digitale marketingbureaus, waar taken vaak verdeeld zijn over verschillende teamleden, werk je rechtstreeks met mij samen. Dit zorgt voor snelle en duidelijke communicatie, waardoor we snel kunnen schakelen en beslissingen nemen om jouw marketinginitiatieven succesvol te maken. Jouw project krijgt de onverdeelde aandacht die het verdient, wat resulteert in effectievere campagnes en betere resultaten.

Behaal bedrijfsdoelstellingen die er voor jou toe doen

Bereik jouw bedrijfsdoelen met behulp van doelgerichte digitale marketing. Als Google AdWords specialist sta ik klaar om jou te ondersteunen bij het behalen van diverse cruciale doelstellingen. Hier zijn enkele van de voornaamste doelen waarbij ik je kan helpen:

 • Geniet van meer merkbekendheid
 • Haal meer kwalitatieve bezoekers naar jouw website
 • Prijs je producten of diensten aan
 • Genereer meer winkelbezoeken
 • Krijg meer telefoontjes van klanten voor afspraken, opdrachten of informatie
 • Roep je bezoekers op tot actie terwijl ze jouw website verkennen

Gerichte aanpak voor succes met Google Ads

 1. Definiëring van jouw distinctieve bedrijfsdoelen en marketingdoelstellingen.
 2. Het opstellen van een effectief plan van aanpak, inclusief:
  • Definiëren van de meest relevante zoekwoorden, biedstrategieën, plaatsingen en doelgroepen voor jouw advertenties.
  • Professioneel geschreven advertentieteksten die de aandacht van jouw doelgroep trekken, met gerichte berichten op basis van interesses, leeftijd, geslacht en locatie.
  • Deskundigheid in het biedproces om te voorkomen dat je te veel betaalt voor advertenties.
 3. Implementatie van het actieplan met aandacht voor:
  • Opzetten van Google Tag Manager (GTM) en Google Analytics 4 (GA4) om jouw bedrijfsdoelstellingen meetbaar te maken en de Return on Investment (ROI) te berekenen.
  • Optionele Conversion Rate Optimisation (CRO) om bestemmingspagina's te optimaliseren voor maximale conversieratio's.
  • Retargeting (RET) om gebruikers te bereiken die eerder interactie hebben gehad met jouw bedrijf.
 4. Beheer, rapportering en bijsturing van de strategie:
  • Zorgvuldige monitoring en regelmatige rapportage na de start van het project.
  • Gebruik van GA4 om advertentieprestaties te meten en inzichten te verkrijgen voor optimale campagne-optimalisatie.
  • Focus op het maximaliseren van de ROI in plaats van losstaande statistieken.

Samenwerken met een Google Ads specialist?