Freelance marketing consultant of online marketing bureau

Hallo! Ik ben Michaël, een gepassioneerde freelance marketing expert met een focus op het helpen van bedrijven tussen Gent en Kortrijk. Als freelancer heb ik bewust gekozen voor een persoonlijke aanpak in plaats van een traditioneel marketingbureau.

Waarom kiezen voor een freelance marketeer?

Het antwoord is simpel: persoonlijke betrokkenheid en maatwerk. Als freelancer kan ik mijn volledige aandacht richten op jouw project. Geen tussenpersonen en omslachtige processen.

Anders dan grote digital agencies, kan ik snel schakelen, direct met jou communiceren en direct inspelen op veranderingen in de markt. Jouw bedrijf is uniek, en mijn aanpak is dat ook. Samen kunnen we gericht werken aan het versterken van jouw merk en het behalen van meetbare resultaten.

Kostenbesparend en efficiënt

Een freelance marketing consultant is kosteneffectief, omdat je betaalt voor de expertise die je nodig hebt, zonder de overheadkosten van een marketingbureau. Dit betekent dat je waar voor je geld krijgt, met maximale inzet van middelen voor het behalen van optimale resultaten.

Samenwerken met marketing freelancer?

Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe ik als marketing freelancer jouw digitale marketing naar nieuwe hoogten kan tillen.